k Q E
Fase:
Schetsontwerp
Jaar:
2020
Plaats:
Hove
Het project bevindt zich in het centrum van de gemeente Hove. Het betreft een herenwoning die doorheen de jaren deels verbouwd werd. De verbouwing hield echter weinig rekening met de charme en de kwaliteiten van de originele woning. Daarom wenst de bouwheer de woning in ere te herstellen en tegelijkertijd een nieuwe aanbouw te voorzien. De nieuwe uitbouw zal door een dubbelhoge ruimte en grote glaspartijen voor een grote lichtinval in de originele woning zorgen. Oud en nieuw staan in contrast maar gaan tegelijkertijd hand in hand. Het interieur wordt mee als deel van de ruimte beschouwd en wordt mee uitgewerkt. De keuzes in materiaal volgen uit de relatie tussen oude en nieuw. Warme houten vloeren en nieuwe frisse materialen worden gecombineerd en vormen een geheel.
STUDIO TOTO | De leescorfstraat 28, 2140 Borgerhout | info@studiototo.be | M 0476 34 28 05