Nieuws Projecten Team Contact
Studio Toto Foto - L & T Studio Toto Foto - L & T Studio Toto Foto - L & T Studio Toto Foto - L & T Studio Toto Foto - L & T Studio Toto Foto - L & T Studio Toto Foto - L & T Studio Toto Foto - L & T
        

Fase:
Bouwaanvraag

Jaar:
2021

Plaats:
Antwerpen 

Het project bevindt zich in de Zeilstraat in Antwerpen-Noord. Het betreft een gesloten eengezinswoning van het type herenwoning. De woning heeft 3 bouwlagen met schuin dak. Er zijn vier niveau’s en een zolder. De woning vertoont vele authentieke elementen en heeft reeds een grote bewoonbare oppervlakte. 


De bestaande leefruimtes bevinden zich momenteel op het gelijksvloers en het eerste verdiep. Ter hoogte van de tuin bevindt zich een berging die de relatie met de tuin een beetje bemoeilijkt. Het openwerken van de achtergevel zou een grote meerwaarde voor het gelijksvloers kunnen betekenen.


Het ontwerp gaat uit van de volgende ambities: het creëren en licht en ruimte op het gelijksvloers, het creëren van een volwaardige fietsenstalling op het gelijksvloers, het voorzien van een speelhoek & de manier waarop deze ambities vertaald worden, verschillen in elk ontwerp. 

STUDIO TOTO architecten bv | De Leescorfstr. 30, 2140 Borgerhout | info@studiototo.be | M 0476 34 28 05