Nieuws Projecten Team Contact
Studio toto - Stéphanie Gielen

Stéphanie Gielen

Stéphanie studeerde in 2014 met onderscheiding af als architect aan de UA in Antwerpen. Tijdens haar masterstudies deed zij een Erasmus programma aan de Politecnico di Milano, in Italië. Na het behalen van haar diploma als architect, startte zij een stage bij STAUT architecten. Daar groeide ze uit tot projectarchitect en ontwikkelde ze haar ontwerphouding waarbij lokaliteit en context voorop staan in het ontwerpproces. Na 6 jaar ervaring vertrok zij samen met haar partner op wereldreis, op zoek naar nieuwe inspiratie & een visie voor haar eigen ontwerpstudio. Tijdens hun reis in Australië werkte ze als architect op een grootschalig woonproject in Perth. Aan het stuur van camperbus 'Sunny' kreeg de ontwerpstudio STUDIO TOTO vorm. 

Op dit moment studeert Stéphanie Urban Farming aan Syntra AB.

Studio toto - Hilke Van Snick

Hilke Van Snick

Hilke behaalde in 2018 haar bachelor diploma interieurvormgeving aan het LUCA School Of Arts te Brussel. Tijdens haar studies vertrok ze richting Japan om haar stage bij Torafu Architects te lopen. Haar passie voor Japanse architectuur ontstond nadat ze in 2013 een lezing bijwoonde van de architect Ishigami.

Gedurende haar stage, heeft ze ook mee geholpen aan een filmproject, om studenten te motiveren om te gaan studeren in het buitenland, dit ism Vlaamse Overheid / BILL .
Studio toto - Rufus Massy

Rufus Massy

Rufus studeerde af als prof. bedrijfsmanager aan de Kdg. Na zijn studies trok hij de wereld rond. Tijdens zijn reizen in Nieuw - Zeeland & Australië werkte hij op verschillende woonprojecten in de bouw. In Australië werkte hij op een grootschalig woonproject in Perth. Aan het stuur van camperbus 'Sunny' bedacht hij de naam van de ontwerpstudio STUDIO TOTO.

Binnen STUDIO TOTO werkt Rufus mee aan de bedrijfsstructuur en interne organisatie/administratie. Hiernaast bestuurt hij eveneens in bijberoep de interieurstudio 'STUDIO SUSU'. 

Studio toto - Elena Van der Beken

Elena Van der Beken

Elena studeerde in 2019 af aan de universiteit Antwerpen als architect. Tijdens haar studies studeerde ze 1 jaar aan het ENSAM in Montpellier. Haar laatste jaar combineerde ze met stage’s bij o.a. FridayOFFice en Steenmeijer architecten. Elena volbracht haar stage architectuur bij Enofstudio en groeide er tot junior project architect. De projectvisie van STUDIO TOTO sluit aan bij haar eigen passie voor architectuur waar zowel context, interieur en oog voor detail en uitvoering belangrijk zijn. Elena combineert haar job bij STUDIO TOTO met een plek bij Studio PLN.

Naast architectuur zijn natuur en reizen een favoriete activiteit in haar vrije tijd. Zo ging ze in 2018 voor 6weken naar Venezuela om daar te werken voor een NGO ‘Trazando espacios’.

Studio toto - Eva O'Connor

Eva O'Connor

Eva studeerde met onderscheiding af als interieurvormgever aan Thomas More in Mechelen in 2023. Tijdens haar laatste jaar ontdekte zij haar passier voor architectuur tijdens een stage bij ROOLIJN en haar eindwerk 'samenhuizen'. Daarin werd een verlaten pand in Antwerpen herbestemd tot wooncollectief voor 20 personen. Verder heeft Eva een grote interesse voor ecologisch (ver)bouwen, en studeert zij hierover bij. In haar vrije tijd springt zij het liefst in de wandelschoenen om in de bergen te trekken en nieuwe culturen te leren kennen.
Studio toto - Kaat Janssens

Kaat Janssens

Kaat studeert Interieur architectuur (3de bachelor) aan de Universiteit Antwerpen en loopt stage bij STUDIO TOTO architecten. Haar middelbare opleiding in het kunstonderwijs vormde de aanzet om te starten aan haar studies. Haar passie is architectuur en meer specifiek interieurarchitectuur.

Studio toto - Sara Huysmans

Sara Huysmans

Sara studeert Interieur architectuur (3de bachelor) aan de Universiteit Antwerpen en loopt stage bij STUDIO TOTO architecten. Haar focus in ontwerpen ligt op het creëren van plekken waar mensen zich goed voelen. Meer specifiek alle type mensen. Zo heeft ze zich verdiept in Universal Design. Onderzoek naar woonwensen van verschillende type bouwheren is wat haar fascineert.

STUDIO TOTO architecten bv | De Leescorfstr. 30, 2140 Borgerhout | info@studiototo.be | M 0476 34 28 05