Nieuws Projecten Team Contact
Studio toto - Stéphanie Gielen

Stéphanie Gielen

Stéphanie studeerde in 2014 met onderscheiding af als architect aan de UA in Antwerpen. Tijdens haar masterstudies deed zij een Erasmus programma aan de Politecnico di Milano, in Italië. Na het behalen van haar diploma als architect, startte zij een stage bij STAUT architecten. Daar groeide ze uit tot projectarchitect en ontwikkelde ze haar ontwerphouding waarbij lokaliteit en context voorop staan in het ontwerpproces. Na 6 jaar ervaring vertrok zij samen met haar partner op wereldreis, op zoek naar nieuwe inspiratie & een visie voor haar eigen ontwerpstudio.

Tijdens haar reis in Australië werkte ze als architect op een grootschalig woonproject in Perth, in West Australië en vertrok daarna met een camperbus doorheen Australië. Aan het stuur van camperbus 'Sunny' kreeg de ontwerpstudio STUDIO TOTO vorm. Stéphanie wil binnen STUDIO TOTO architecten haar expertise in architectuur, interieur en

Studio toto - Hilke Van Snick

Hilke Van Snick

Hilke behaalde in 2018 haar bachelor diploma interieurvormgeving aan het LUCA School Of Arts te Brussel. Tijdens haar studies vertrok ze richting Japan om haar stage bij Torafu Architects te lopen. Haar passie voor Japanse architectuur ontstond nadat ze in 2013 een lezing bijwoonde van de beroemde architect Ishigami.

Gedurende haar stage, heeft ze ook mee geholpen aan een filmproject, om studenten te motiveren om te gaan studeren in het buitenland, dit ism Vlaamse Overheid / BILL .

Studio toto - Stien Barzeele

Stien Barzeele

Stien studeert interieurvormgeving aan de Thomas More Hogeschool, en loopt haar stage bij STUDIO TOTO.

STUDIO TOTO architecten bv | De Leescorfstr. 30, 2140 Borgerhout | info@studiototo.be | M 0476 34 28 05