k Q E
Fase:
Opgeleverd
Jaar:
2019
Plaats:
Oppuurs
Het project bevindt zich in de gemeente Oppuurs. De woning maakt deel uit van een reeks van vier gelijke woning van de jaren '90. De woning is halfopen. Kenmerkend voor de woning is het hoge dakvolume, dat vandaag slechts als 'zolderruimte' is ingericht. Vandaag worden het gelijkvloers en de eerste verdieping door de bewoners gebruikt. De hoge, genereuze dakstructuur schept de opportuniteit om de huidige zolderverdieping bij de rest van de woning te betrekken. Het verwijderen van de bestaande trap die momenteel het gelijkvloers en de eerste verdiieping verbindt, is een eerste stap hierin. Door het voorzien van een vlotte, comfortabele verbinding tussen gelijkvloers en eerste verdieping enerzijds en de eerste verdieping en de tweede verdieping anderzijds, wordt de zolder fysiek en visueel bij de rest van de woning betrokken. Er ontstaat een volledige extra verdieping, die met verschillende functies ingedeeld kan worden: slaapkamers, eventueel een kleine badkamer voor kinderen, een bureau, een speelhoek,..Het voorzien van een lichte scheidingswand tussen de twee 'slaapkamers' maakt het mogelijk om de ruimtes op termijn anders in te delen. Zo kan er bijvoorbeeld één grote kamer gecreéerd worden , die eveneens dienst kan doen als slaapkamer, maar ook perfect een atelier of een bureau kan zijn.
STUDIO TOTO | De leescorfstraat 28, 2140 Borgerhout | info@studiototo.be | M 0476 34 28 05