k Q E
Stéphanie Gielen Stéphanie studeerde in 2014 met onderscheiding af als architect aan de UAntwerpen. Na haar stage bij STAUT architecten groeide ze uit tot projectarchitect. 6 jaar later vertrok zij samen met haar partner op wereldreis. Tijdens hun reis in Australië werkte ze als architect op een grootschalig woonproject in Perth. Aan het stuur van hun camperbus ontstond het idee om een ontwerpstudio op te richten, met op de achtergrond ‘Africa van Toto'. 9 maanden later terug in België was STUDIO TOTO geboren.
Fien Roothooft Fien studeerde in 2018 af als interieurvormgever aan Thomas More Mechelen. De stage in haar laatste jaar liep zij bij STAUT architecten. Daar leerde zij Stéphanie kennen. In 2019 startte Fien voor STUDIO TOTO als projectverantwoordelijke voor interieur.
Hilke Van Snick Hilke behaalde haar bachelor diploma interieurvormgeving aan het LUCA School Of Arts te Brussel. Tijdens haar studies vertrok ze richting Japan om haar stage bij Torafu Architects te lopen. Haar passie voor Japanse architectuur ontstond nadat ze in 2013 een lezing bijwoonde van de beroemde architect Ishigami.

Gedurende haar stage, heeft ze ook mee geholpen aan een filmproject, om studenten te motiveren om te gaan studeren in het buitenland, dit ism Vlaamse Overheid/ BILL.
STUDIO TOTO | De leescorfstraat 28, 2140 Borgerhout | info@studiototo.be | M 0476 34 28 05